50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.
Hartje zomer in het zuid-westen van Spanje. stof genoeg voor mooie plaatjes van mijn bloeiers. of van die op mijn pad. en heel belangrijk lekker eten. voor ons beiden of met onze gasten. en een nadere kennis making met onze niet meer zo jonge kater Buster.
Goedemorgen Ineke, Ook hier is de lente begonnen maar ik verlang naar meer. Met mijn weblog gaat het lekker. Alles goed met jullie, ben net ook even op Hans zijn weblog wezen kijken Groetjes en hug Hanneke http://www.hannekes-culinaria.vijftigplusser.nl/
Christiaan
01 april 2009 16:58
Een leuk begin Ineke.Ik heb het met genoegen bekeken. Ik kom zeker nog weer terug op deze blog Groetjes uit Thailand, Chris
Wenny
25 maart 2009 20:52
Wat leuk, dat je nu echt aan het bloggen bent. Heb met plezier rondgekeken. Tot kijks. Groetjes uit een koud en nat Groningen en beterschap voor Buster.
Ik heb er een eigen draai aan gegeven omdat ik geen vierkant bakblik bezit. in plaats van het sap van 1 sinaasappel, gebruikte ik 4 eetlepels. cakemeel, en iets meer rasp. wel bewerkelijk, maar OOOOO zo lekker.
voor meer info even kijken bij Amber.
Sinaasappel cake
Een fijne cake met de frisse smaak van sinaasappel.
Dit heb je nodig:
125 gram zachte roomboter;
125 gram poedersuiker;
3 eieren;
de geraspte schil en het sap van 1 sinaasappel; ( van 2 dunne schillen)
125 gram bloem; (Cakemeel)
1 afgestreken koffielepel bakpoeder.
Voor het ...
Lees verder| 3508 keer bekeken | reacties: 1 | 11 aug 2012 09:43
voor mij is het al heel gewoon dat alles zo maar bloeit. deze Hybiscus zag ik dit seizoen voor het eerst. de rode, zowel de dubbelle als enkele bloeien hier nagenoeg het hele jaar door. ze worden als bomen zo groot. ik ga proberen deze ook als een grote trotse potplant op te kweken. wordt vervolgd... ...
Lees verder| 2702 keer bekeken | reacties: 0 | 11 aug 2012 09:24
de wonderen van de natuur.
een gestolen plant.? nee door iemand voor mij achter gelaten zal ik maar zeggen
het resultaat van een beetje aandacht, een grotere pot met verse aarde en regelmatig wat water.
Lekkere saus bij de pannenkoekjes
de keus viel op tzatziki
Voor ongeveer 2 jampotjes
griekse yoghurt 4 kleintje à 125 gram
2 kleine komkommertjes, niet geschild, geraspt en een paar uur laten uitlekken
sap van een halve citroen
3 flinke tenen knoflook uit de pers
paar lepels verse dille, eventueel fijner gesneden
------------------
oorspronkelijk ...
Mediteriaans eten, of mediteriaans koken is een heel rekbaar begrip. daarom is er al zoveel over geschreven. ik sluit me er graag bij aan met het volgende probeersel. wij vonden het een plezierige verrassing. voor de liefhebber mag er zout bij. wij zijn gewend aan weinig tot geen zout.
nodig ...
in het voorjaar als de verse groente nog zo duur is. kas spinazie dus....mijn groentevrouw "trok" een gezicht van "kan je dat wel missen" 200 gram is ruim voldoende voor 2 flinke salade eters. vergeten een foto te maken dus die ...
Dit is van François.....april 2008 als je van zachte rodekool houd. zoals die uit pot komt moet het in mijn magnetron wel wat langer. voor ons een halve rode kool, 1 middelmaat ui, ander merk appel, een flinke theelepel ...
over twee maanden wordt hij al weer 6 jaar. de tijd gaat snel. voor mijn gevoel was het "gisteren" dat hij bij ons kwam. hij is niet echt een schootkat, maar wel heel aanhankelijk, wil graag gekrabbeld worden....en vooral errug ...